Honden pension

 

pension

 
 

Datum :22-9-2017

Beste hondenbezitters,


Zoals bekent zijn wij al decennia bekent als kennel van labradors en teckels . We hebben altijd pension gedaan voor honden die hier gefokt waren en bijna 10 jaar voor alle rassen .
Daar naast hebben we een volledig agrarisch bedrijf met 3 sterren vrije uitloop kippen, schapenhouderij en een zorgboerderij samen gerund door mijn broer en onze vrouwen. Samen met enkele personeel leden en enthousiaste vrijwilligers op de zorgboerderij .
Door ontwikkelingen en professionalisering van het bedrijf past het pension gebeuren niet meer in onze bedrijfsvoering . Het pension gebeuren nam ik alleen op mijn rekening naast mij werkzaamheden op het bedrijf en dit valt niet meer te combineren .
Ik vind het erg jammer en moeilijk om dit besluit te nemen. Ik zal zeker de gezellige gesprekken missen van de klanten en ook de honden waar je door de jaren ook een band mee hebt .
De kennel onder de naam Janslust zal zeker blijven bestaan en zich als van oudsher alleen richten op het fokken van verantwoorde labrador en teckelpups in een hobby matige sfeer .
Vanaf 1 januari 2018 neem ik geen honden meer aan voor pension. Tot die tijd is je trouwe viervoeter nog welkom. Reserveringen die staan worden uiteraard nog verwelkomt .

 


Bij deze natuurlijk hartelijk bedankt voor het vertrouwen in de afgelopen jaren .

 Sef Janssen

   

 

 

 

 

 

 

© 2014, Hondenkennel Janslust
alle rechten voorbehouden